logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399097

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Трима футболни таланти от Сатовча впечатлиха ЦСКА

satovcha.1

Трима футболни таланти на „Родопи“ (Сатовча) са харесани за школата на гранда на българския футбол – ЦСКА-София.

Харесаните за школата на тима от Борисовата градина са родените през 2008 г. Веселин Тундаров и Даниел Камбошев и с година по-големият от тях Владимир Камбошев.

Талантите впечатлиха главния скаут и административен директор на академията на армейците - Калоян Дюлгеров, който присъства на тристранния турнир в село Бачево с участието на сатовчанци, ФК „Орлета“ и домакините.

В надпреварата избраниците на треньора на талантите от сатовчанско – Бисер Влайков, завършиха на второто място след загуба с 1:3 от местните си връстници в мач, в който удариха две греди. Във втората си среща обаче бяха безапелационни срещу „Орлета“, като разликата в класите се изрази във внушителното 7:0.

Показател за огромния талант, който притежават младите спортисти, е фактът, че Калоян Дюлгеров е в постоянен контакт с „Родопи“-Сатовча, като настоява и държи децата за дължително в най-кратки срокове да преминат в ЦСКА.

Жителите на община Сатовча стискат палци младите таланти да станат професионални футболисти. Кметът Арбен Мименов поздрави децата за показания талант и им пожела здраве и усърдни тренировки, които неминуемо ще им донесат успех в най-популярния спорт.

satovcha.22

Проблемът с калната вода в Рибново може да се реши...
Мъж от Тешово пострада при побой на автомивка в Го...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024