logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399092

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Футболният Пирин Гоце Делчев пред договор с мощен спонсор за новия сезон

09876543223456789098765432345678

Пирин (Гоце Делчев) е пред подписване на спонсорски договор с голям и набиращ скорост български букмейкър, съобщиха от третодивизионния отбор. Сумата ще покрие сериозна част от бюджета на клуба и ще осигури по-спокойна работа за предстоящия сезон 2022/2023. Когато договорът бъде факт, от управата ще излязат с подробности на официална пресконференция. За момента е ясно, че условията са изключително изгодни за тима.

"Работим в посока на осигуряване на още финансиране за клуба, подобряване на структурата и създаване на още по-боеспособен отбор. Благодарни сме на общинското ръководство в града и по-специално на кмета Владимир Москов за подкрепата. Както в много дълги периоди и преди, Общината единствена се е обърнала с лице към проблемите на клуба Пирин (Гоце Делчев) и на футбола в града", заяви президентът на клуба Андон Смилянов.

По отношение на лятната селекция вече има осигурено едно ново попълнение, като става дума за опитен играч, добре познат във Втора и Трета лига. Но акцентът е да се върнат в клуба местни момчета от града и региона, които до момента са били в по-развитите школи в цялата страна.

Пирин (Гоце Делчев) завърши на 8-о място през миналата година в Югозападната Трета лига. През новия сезон обаче целите са по-високи, а именно присъствие в борбата за челото през целия сезон. Все още не е ясен форматът на първенството в Югозападната Трета лига и при очаквани 24 участващи отбори вероятно тя ще бъде поделена на две подгрупи по 12./БТА.

768x432

Ученици от ПМГ - Гоце Делчев станаха трети на Наци...
Васил Божиков от Гоце Делчев се раздели с отбора с...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024