logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399124

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Новият председател на ФК Пирин - Гоце Делчев с цел да извади отбора от аматьорските групи

10314617 1417959251818858 2703114180522105684 n

С ново ръководство, оглавено от местния бизнесмен и отколешен спортен деятел - Атанас Мълчанков, е отново ФК „Пирин“ - Гоце Делчев. Мълчанков заменя оттеглилия се по лични причини председател на Управителния съвет на тима - Иван Близнаков, който през последните 13 години заемаше този пост.

Целта на новото ръководство е да превъзмогне падението с отпадането на отбора в трета, а сега и в четвърта селска лига и поетапно да изкачи тима поне до 'Б" група, където се подвизаваше много години.

Слуховете около смяната на ръководството на Пирин и оттеглянето на Близнаков са, че далеч не било по „лични причини“, а с този аргумент се потулва вътрешен скандал.

 

Така, „Пирин“ (Гоце Делчев) ще стартира кампанията си в „А“ ОФГ с ново ръководство, което влиза в своите правомощия седмица преди първия двубой на тима. Докато чакат решението на жребия в понеделник, гоцеделчевци вече имат нов УС, начело с познатия местен спортен деятел Атанас Мълчанков.

Другите нови хора в управата са Димитър Партулов и синът на един от легендарните местни наставници Стоян Карталов – Лъчезар Карталов. Тримата ще работят на доброволни начала, като на тях ще се възлагат надежди да направят необходимото клубът да се изправи на крака и да се завърне в Трета лига.

И тримата от новия УС са хора отлично запознати със спорта в Гоце Делчев и проблемите на футбола, който остава любим спорт за много неврокопчани.

Те са си поставили за цел първоначално да съсредоточат усилията си за влизане на клуба в по-горна дивизия, а основната им цел е да се формира отбор основно от местни играчи, с които да се атакуват цели, които да доведат до израстване.

Новият председател, Мълчанков, и колегите му от УС - Лъчезар Карталов и Димитър Партулов, са категорични, че са привърженици на прозрачността в управлението на тима и ще се придържат към убежденията си, с което се надяват да спечелят доверието както на местната управа, така и на отбора и най-вече на феновете.

 

Ансамбъл Пирин гостува в Гоце Делчев за празничен ...
Момчил Неков настоява за увеличаване с 50 % на бюд...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024