logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

dimitar boyadjiev izbori 2023

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3179121

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

НАШИ МОМЧЕТА СЪС ЗЛАТО, СРЕБРО И БРОНЗ ВДИГНАХА РУМЪНСКАТА ПУБЛИКА НА КРАКА!

alt

Гоцеделчевски борци се завърнаха със злато, сребро и бронз от престижен интернационален турнир. Братята Александър и Виктор Панделиеви, спонсорирани от Община Гоце Делчев, се завърнаха с титла, второ и трето място от едно от най-престижните граплинг състезания на балканите. То бе проведено на 04.10.2015 г. в столицата на Румъния – Букурещ, по-правилата на световната организация ADCC, а нашите момчета бяха изпратени от многобройната публика на крака.

В състезанието участие взеха множество държави от източна Европа, като с отбори се представиха Русия, Турция, Румъния, Сърбия и България, от които много европейски и световни шампиони . Виктор и Александър Панделиеви се състезаваха при мъжете в дивизията за напреднали, в две категории -до 76кг и абсолютна. В категорията до 76кг. Виктор стана първи , а Александър трети. А в абсолютната категория Александър загуби на финала и остана втори 2-ри , а за съжаление вече златния медалист Виктор, който трябваше да играе за трето място, поради контузия на крака, която получи предната среща, не можа да излезе. Така нашите момчета завършиха турнира с пълен комплект медали – златен, сребърен и бронзов, с което станаха и най-титулуваните атлети на състезанието, а България завърши на второ отборно място.

Граплинг е общо название на всички бойни изкуства занимаващи се с бой на земя, което със своя интензитет и зрелищност, за разлика от традиционната борба, печели все повече привърженици по целия свят.

alt

ТАЗИ СРЯДА! ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА НА ГОЦЕДЕЛЧЕВСКА СЦ...
И ДНЕС ПРОДЪЛЖАВА ГРАНД ПРИТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПО МО...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 02 Декември 2023