logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3456072

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Любомир Гуцев поема ДЮШ на Пирин Гоце Делчев

17 22 02 460x460199

Дългогодишният капитан на Пирин (Гоце Делчев) Любомир Гуцев обяви, че прекратява състезателната си кариера и застава начело на Детско-юношеската школа на Пирин Гоце Делчев. Защитникът „окачи бутоните“ и вече ще тренира младите футболни надежди от Гоце Делчев и региона.

Любомир Гуцев остава в историята на Пирин (Гоце Делчев) като футболистът, който донесе първата победа в Първа лига, разписвайки се на 11-и август 2012-а година в 90-ата минута за 2:1 срещу Миньор (Перник).

Бранителят е юноша на Пирин 1922. Защитавал е цветовете освен на Пирин (Гоце Делчев), също и на Пирин (Благоевград), Септември (Симитли), Черноморец(Бургас), Царско село(СФ), Оборище (Панагюрище), Фламуртари (Прищина, Косово).

Решението да окача футболните обувки не беше лесно, но след толкова много спомени и емоции чувствам, че е подходящият момент да премина към нова глава от живота си. Докато една врата се затваря, друга се отваря и аз съм развълнуван да обявя, че ще вляза в нова роля.
Казвам „чао“, но не и „сбогом“ на футболната игра, защото поемам ДЮШ на Пирин Гоце Делчев.
Докато се впускам в това ново приключение, се вълнувам, че с опитът си и наученото на терена и извън него ще мога да помогна на много деца да достигнат до мечтата си. Ангажирам се да използвам наученото, за да повлияя положително и да вдъхновя следващото поколение футболисти започнали пътят си точно от този клуб.
Искам да изразя най-дълбоката си благодарност на ръководството на отбора, на всичките мои съотборници, треньори, персонал, фенове и всички, които бяха значима част от футболната ми кариера.
И накрая, но най-важното, искам да благодаря на семейството си, за подкрепата , за търпението, за любовта!, написа Любомир Гуцев. 

Министърът на земеделието инспектира щетите от гра...
Шофьор пострада след ПТП в района на Мосомище
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 12 Юли 2024