logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3355588

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Футболният "Пирин" Гоце Делчев с ново ръководство

a. smilqnov

На снимката: Андон Смилянов

Съдът узакони смяната на властта в „Пирин“ /ГД/. Новото ръководство на футболния клуб влезе официално в правомощията си, след като не бяха открити нередности в пакета документи за вписването му в регистрите, съобщава Струма. В обновения УС не влиза никой от досегашната управа, а броят на членовете се редуцира от 5 на 3.

На председателското място вместо Димитър Коршумов сяда Андон Смилянов, който е бивш играч на неврокопчани и дипломиран треньор в НСА. Познати лица са и другите двама. Стоматологът Рамиз Арнаудов преди години е играл за пиринци, а сега е сред най-верните фенове в агитката. Третият Костадин Гуцев е с най-дългогодишно присъствие в спортните среди в града, има солиден футболен стаж в България и Македония, наясно е как трябва да функционира клубната администрация от времето, когато вече беше член на УС, както и изпълнителен директор в периода след изпадането на отбора от елита.

„Отсега нататък предпочитам да говорим за направеното, защото вече  целите ни са ясни. Всички знаем, че ни чака много труд, и е хубаво, че не се страхуваме. На първо време най-важното е тимът да започне на ниво участието си в пролетния дял на първенството и да ни радва с представянето си. За нас остава да осигурим възможно най-добрите условия нещата да се случват и да се изпълняват набелязаните задачи“, коментира новият силен човек в клуба А. Смилянов.

R.Arnaudov

На снимката: Рамиз Арнаудов

K.Gucev

На снимката: Костадин Гуцев

Нова апаратура дариха на МБАЛ "Иван Скендеров" рот...
149 години от обесването на Васил Левски отбелязва...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 21 Април 2024