logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

dimitar boyadjiev izbori 2023

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3203562

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Спорт

Евдокия Попадинова от Хаджидимово с нов отбор в Италия

0987654321234567898765434567890

Многократната носителка на приза  Футболист на годината у нас - Евдокия Попадинова от Хаджидимово смени клубната си принадлежност в Италия. Рожбата на благоевградския Спортика вече ще играе за елитния Сасуоло. В последните години хаджидимовалийката Попадинова бе част от Наполи. Новият и отбор през миналата година завърши на 4-то място крайното класиране и само 3 точки не му достигнаха за да бъдат спечелени медали. Преди Сасуоло в класирането бяха само отборите на Ювентус,Рома и Милан.

"Толкова съм развълнувана за тази нова глава от живота ми. Нямам намерение да казвам милиони неща, защото вярвам, че показването е по-добро от разказването. Единственото нещо, което искам да кажа е, че ще дам всичко от себе си за Сасуоло. Не мога да контролирам външните фактори, но единственото нещо, което мога да контролирам, са моите усилия и отдаденост ден след ден. И така, отсега нататък сърцето ми е зелено и черно.

P.S. Обещавам да говоря повече италиански тази година" -написа в профила си родената в Хаджидимово талантлива нападателка.

Да бъдем отговорни и да опазим горите от пожари
Съдът отмени изключването на Кирил Добрев от БСП
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 07 Декември 2023