logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285431

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛЯT НА МО В БСП-ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЗАВЪРШИ ПРЕСТИЖНА АКАДЕМИЯ

13576450 1127255143983106 1856841795 n

И заместник председателят на Младежко Обединение в БСП-Гоце Делчев Илия Александров завърши успешно Лятната академия за социална демокрация, организирана от най-старата немска политическа фондация „Фридрих Еберт” (FES).

 Седмото издание на Лятната академия в България се проведе от 21 до 26 юни в гр. Велинград и събра представители на основните леви и лявоцентристки политически партии в България – ПП АБВ, БСП, Движение 21, ПДС, ПБС, представители на синдикалните организации КТ „Подкрепа” и КНСБ, представители на ПП Зелените и на най-голямата младежка неправителствена организация в България – НМФ.

В шестдневния семинар бяха разгледани темите „Роля на социалната демокрация”, „Социална държава и социална демокрация”, „Икономика и социална демокрация”, „Гражданско общество и социална демокрация”,  „Интеграция, културен плурализъм и социална демокрация”,  „Европа и социалната демокрация”. По време на академията се проведоха и три изключително сериозни дискусии с водещи експерти по темите „Активност vs. апатия – актуални предизвикателства пред политическото участие на младите хора в България“,  „България и TTIP: Шанс за растеж или заплаха за демокрацията и пазара на труда?“, „Пътят на бежанците – предизвикателства пред българския културен модел“. В последния ден от мероприятието беше представена новата инициатива на PES – ACT4Youth, която се очаква да надгради „Младежката гаранция” и ще се реализира в бъдещите години на територията на ЕС.

СТОТИЦИ ЛОВЦИ И РИБОЛОВЦИ СЕ СЪБРАХА НА СЪБОР В СЕ...
14 ОТБОРА МЕРИХА СИЛИ ЗА БАСКЕТБОЛНОТО ЗЛАТО НА ГО...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024