logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3425322

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ЗАЛОВИХА ГОЦЕДЕЛЧЕВЕЦ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД С КРАДЕН ЛЕКСУС ЗА 42 ХИЛЯДИ ЕВРО

5 2804994871666604624 n

След двудневна спецакция служители на полицейската дирекция в Благоевград откриха обявения за международно издирване "Лексус" заключен в гараж извън града. 

В хода на последвалото разследване е станало известно, че луксозното возилото първоначално е било заложено в автокъща край Гоце Делчев, намираща се на пътя за село Гърмен, съобщи Инфомрежа.

Представилият се за собственик Атанас Вачев от ромския квартал в града заявил на собствениците на автокъщата, че го е купил на лизинг от Австрия, но му се наложило спешно да го продаде.

След като се разбрало, че автомобилът е в европейския списък за издирване, Вачев го заключил в нает от него гараж извън Гоце Делев. Негови съседи коментираха, че той дори нямал документи за правоуправление и напоследък няколко пъти бил залавян да управлява по града луксозния "Лексус" без шофьорска книжка. 

Колата била забелязана преди по-малко от месец и в ромския квартал "Кремиковци" в Гърмен. 

По първоначални данни, стойността на откритото в Гоце Делчев издирвано возило е около 42 000 евро. Запознати, близки до А. Вачев, твърдят, че колата по документи била собственост на австрийка, която той успял да измамил да подпише документи за преминаване на автомобила през границите. 

Месеци след като собственичката не получила договорената сума, сезирала властите в Австрия, които го обявили за международно издирване. 

Тази версия обаче също не изключва скъпият автомобил и неговата собственичка да са станали жертва на престъпна дейност на лица, съпричастни с международен канал за кражби на леки автомобили от висок клас. 

Читатели на ИНФОМРЕЖА съобщиха, А. Вачев се занимавал със сводничество на проститутки в чужбина, както и с измами на възрастни дами. 

54019 1132508559487839714 n

МЛАД НЕВРОКОПЧАНИН ЩЕ ЛЕЖИ ТРИ ГОДИНИ ЗА ПРОДАЖБА ...
ВИКТОР ПАНДЕЛИЕВ С НОВ МЕДАЛ. МЕЧТАЕ ДА РАЗВЕЕ ТРИ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Юни 2024