logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289934

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Започва благотворителна кампания „Нека доброто продължи!“ в подкрепа на децата сираци в община Сатовча

09876543212345678909876543217777345678
За дванадесета поредна година Общинска администрация – Сатовча организира кампания по набиране на средства за децата сираци и деца с трайно увреждане до 16 годишна възраст.
За трети пореден път инициативата ще се проведе под надслова „Нека доброто продължи!“.

Благотворителната кампания се провежда без прекъсване вече 12 години, въпреки обявените преди две години извънредно положение и епидемична обстановка.

За всичките изминали благотворителни кампании досега, жителите и гостите на общината са показвали своята съпричастност към каузата – да бъдем в помощ на нуждаещите се“, коментира кметът на общината д-р Арбен Мименов, който е инициатор и организатор на кампанията „Нека доброто продължи“.

Всяка година през месец декември се организират различни благотворителни инициативи, чиято основна цел е разпространение на идеята и набирането на средства чрез продажбата на саморъчно изработени картички, сувенири, различни произведения на изкуството, кулинарни творения, музикални изпълнения и други, предимно от деца и ученици от всичките детски градини и училища от община Сатовча.
Тази година ще се организират различни по вид кампании, мероприятия и базари, които да подпомогнат набирането на средства.

Желаещите да бъдат част от инициативата могат да дарят средства всеки делничен ден в сградата на Общинска администрация - Сатовча, в кметствата по населени места или по банкова сметка:
Търговска банка Д-АД IBAN: BG98DEMI92408400043012
Код на вид плащане: 445100 BIC: DEMIBGSF

Включете се в инициативата! Бъдете благодетели! Бъдете добър пример за децата си! Нека за пореден път да покажем, че заедно можем всичко, че сме единни и съпричастни към житейските проблеми на ближния, че всички заедно можем да доставим радост в очите на едно дете и да бъдем полезни на едно семейство, призовават организаторите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Вижте къде утре няма да има вода в Гоце Делчев
Емил Незиров от Кочан стана световен бронзов меда...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024