logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289993

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Владимир Москов: Кметът трябва да слуша гласа на хората и да не се самозабравя

9832123456789098654321234567890

Владимир Москов е кмет на община Гоце Делчев от 1995 година. След седем последователни мандата, на изборите на 29 октомври 2023 година той отново, като кандидат на БСП, ще търси подкрепата на жителите на общината.

Основното е да решаваме проблемите на хората, да се чува гласът на гражданите и човек да не се самозабравя“, така в интервю за Радио Благоевград очерта формулата на успеха Владимир Москов. Сред най-важните постижения през изминалите години той посочи отварянето на ГКПП Гоце Делчев – Драма, стабилизирането на общинската болница, цялостното обновяване на училищата и детските градини, а като  предстоящите задачи в новия мандат - разкриването на допълнителни социално услуги,  още усилия в  областта на жилищната политикаи културата,  завършване благоустрояването на улици в селата, обновяване на централната част на град Гоце Делчев.

Според  Владимир Москов национален проблем е осигуряването на достатъчно финансиране за общините, доброто партньорство и сътрудничество с централната власт. Той изрази очакване да бъде спряна практиката на преотстъпване на отговорности на общините, без държавата да осигурява финансиране за тях. „Смятам, че е време вече централната власт  да  се обърне с лице към местната власт. В  много общини в страната имаме много проекти идеи, но трябва да се осигури нормално финансиранеГоляма част от проблемите трябва да се решат днес, а не утре“.

От 18 до 18-24 септември в град Гоце Делчев ще се проведе традиционният есенен панаир. „Той е свързан с търговия, с атракции, с веселие. Хората да се отпуснат и така да влязат в есенно-зимния период с настроение“, подчерта кметът. „Нужно е и развлечение, не само работа и проблеми, защото всички тези неща са свързани“.

Третират борови насаждения в Добротино от 20 септе...
Незабравим 15 септември в училищата в община Гоце ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024