logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 2436952

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Областният управител Валери Сарандев официално встъпи в длъжност

6890205d6f9082692ef179c59ce8a498
Новият областен управител на Благоевград Валери Сарандев официално встъпи в длъжност. 
Той заменя на поста Николай Шушков, след като вчера Министерският съвет освободи старите и назначи нови управители на Благоевград и още осем области в страната. 
 
„Бъдете здрав и управлявайте областта  с мъдрост и с отговорност към  хората“, с тези думи досегашният зам.-областен управител Стоян Христов се обърна към Валери Сарандев и му връчи решението на Министерския съвет.

„Преди всичко да благодаря на Областна администрация за радушното посрещане. Да поздравя всички вас с началото на новата година. Днес е и един хубав християнски празник, затова да ви пожелая и здраве, успех и семейно щастие. Благодаря ви и за това че уважихте поканата да присъствате на това приемане и сдаване на поста. Искам да пожелая на досегашния управител Николай Шушков бързо възстановяване и се надявам в скоро време да се видим и с него“, каза новият управител  на Пиринско Валери Сарандев.

 
"Мисля че сме в труден период, но съм убеден, че с взаимни усилия и единство ще се справим. Политиката ми ще бъде отворена към всички политически партии, в интерес на гражданите на областта. Приоритетите ми ще са да спазвам коалиционното споразумение", каза още новият губернатор на област Благоевград.
Предстоят срещи на областния управител с кметове от областта, с директора на РЗИ-Благоевград д-р Калоян Калоянов, ръководствата на полицията и пожарната.

 

На Богоявление в общините Гоце Делчев, Гърмен, Хад...
Мирослав Пейчев спаси Богоявленския кръст в Гоце Д...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Януари 2022