logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3359986

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

В Гоце Делчев се проведе обществено обсъждане във връзка с предоставяните и планираните нови социалните услуги в общината

237 1536x1152

Днес, 31 октомври, в сградата на Община Гоце Делчев се проведе обществено обсъждане на Анализа на потребностите на национално ниво от социални и интегрирани здравно-социални услуги, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет и предложението за Национална карта на социалните услуги.

Срещата откри заместник кметът Саид Иброш. Акцент на обсъждането бяха планираните нови социални услуги в община Гоце Делчев и област Благоевград, в съответствие с потребностите на жителите на общината. Целта е да бъде гарантирано правото на ползване на социални услуги за всеки, който има такава необходимост. На обсъждането присъстваха членовете на Съвета по въпросите на социалните услуги, управители на вече съществуващите социални услуги на територията на общината представители на неправителствени организации, потребители от социалните услуги, граждани.

Присъстващите бяха запознати с обсъждането на Националната карта за социални услуги на проведената работна среща на 23 октомври в Областна администрация гр. Благоевград. Обсъдени бяха съществуващите социални услуги, потребностите от нови, възможностите за развитието им, както и окончателно планираните от общината.

Факелно шествие озари Гоце Делчев в навечерието на...
НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев чества патронния...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 25 Април 2024