logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285289

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Управителят на болницата в Гоце Делчев отговори на въпроси на съветниците

n 8501

Управителят на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев отговори на въпросите на старейшините.

На първото си редовно заседание, което се проведе в петък,  Общинският съвет в Гоце Делчев определи състава на новата комисия по безопасност на движението. Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов бе избран за  председател на комисията.

В задълженията на Комисията влиза поддържане на пътната сигнализация и хоризонталната маркировка, постоянен надзор на работата на светофарните уредби и на предпазните парапети пред детските градини и училищата. 

В плана на новоизбраната комисия трябва да залегнат следните дейности: изграждане на паркинг в района на МБАЛ „Иван Скендеров“, разширяване на улица „Дунав“ за осигуряване на допълнителна лента при кръстовището с улица „Пейо Яворов“, полагане на маркировка на пътя за село Брезница, довършване подмяната на светофарните уредби  в града и системно решаване на въпроси, поставяни от граждани и институции.

Общинският съвет в Гоце Делчев определи регистриран одитор за проверка и заверяване на годишния финансов отчет на МБАЛ „Иван Скенделов“ ЕООД. Това е Снежана Жежева – дипломиран експерт – счетоводител.

Екологичен проект започна в общините Гоце Делчев, ...
Елена Йончева - Бъдещето на българската икономика ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024