logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285440

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ЦЕЛИ СЕДЕМ КАНДИДАТИ СПОРЯТ ЗА ДИРЕКТОРСКОТО КРЕСЛО НА ПЪРВО ОУ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

1379804 528504057241962 1208484661 n

Сградата на Първо ОУ, която след проект реализиран от Община Гоце Делчев предлага първокласни условия за образование и спорт

 

Кой с основание и авторитет, кой с политическа подкрепа или само с голо самочувствие - цели седем кандидати са подали документи за заемане на длъжността директор на Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в град Гоце Делчев, след като мястото бе овакантено от дългогодишния директор Катерина Янева, която излезе в пенсия. 

За свободния директорски пост ще се състезават двама учители от същото училище - Илиян Динев и Людмила Дерменджиева – спечелила ред награди, включително “Учител на годината” за 2015г. Кандидат за директор е и Марта Донкова, която в момента е временно изпълняваща длъжността директор в училището в село Борово, както и учителката Иванка Маринова от училището в село Баничан. 

Настоящият директор на гимназията в село Брезница Никола Джигангаров от Гоце Делчев и Красимира Пейчева - учителка в Трето ОУ ”Братя

Миладинови“, също са кандидати за свободната директорска длъжност.

Като парадоксална се приема кандидатурата за директор на основното училище в Гоце Делчев на Вера Влахова – бивш директор на ПТГ - Сандански.

Влахова е претендент и за ръководните постове във всичките 10 училища, в които в момента тече конкурс. Сред тях са и учебните заведения в Гоцеделчевски регион - Първо ОУ, СОУ – Сатовча и основното училище в хаджидимовското село Блатска. 

Първият етап от конкурса за директори на общински и държавни училища е насрочен за 19 юли. В зала 272 на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на писмения изпит ще се явят кандидатите от София-град, София-област, Перник и Благоевград.

ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН(ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ) СТАРТИРА ПОДГОТОВ...
СТОТИЦИ ЛОВЦИ И РИБОЛОВЦИ СЕ СЪБРАХА НА СЪБОР В СЕ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024