logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3425277

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Световният ден на толерантността беше отбелязан и в Гоце Делчев

alt

Световният ден на толерантността бе отбелязан и в град Гоце Делчев с много инициативи за малки и големи. Младите доброволци от Общинския съвет на децата с подкрепата на Общинската комисия за борба с противообществени прояви на малолетните и непълнолетните в община Гоце Делчев, организираха редица инициативи, с които Световният ден на толерантността беше отбелязан по интересен начин и в Гоце Делчев.

Инициативите започнаха на обяд, когато на улица "Търговска" се събираха мнения от гражданите за толерантността и как можем да я развиваме в себе си. След това доброволците от Общинския съвет на децата направиха малко тържество за децата от ЦНСТ за деца с увреждания „Цветна дъга”.

Децата от Дома за деца и юноши „Иван Кюлев” също отбелязаха Деня на толерантността много ползотворно – те посадиха рози пред сградата на Дома и нарисуваха заедно обща картина.

Накрая и възрастните хора от Дома за стари хора участваха в специална викторина с подаръци и много забавление, подготвени за тях от децата от Общинския съвет на децата – Гоце Делчев.

Всички инициативи се проведоха под мотото „Бъди толерантен!”.

alt

alt

СЪДЪТ СЕ ПРОИЗНЕСЕ В ПОЛЗА НА КОСТАДИНКА БОГДАНОВА...
ГОЛЯМ КОНЦЕРТ В ПЕТЪК ВЕЧЕР В ПАМЕТ НА МИТРОПОЛИТ ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Юни 2024