logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289998

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ С ДВЕ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ. СПАСИЛИ ЖИВОТА НА 8 ПАЦИЕНТИ САМО ПРЕЗ МАРТ

4a357275502cd526198c2eb3ea4dcc17

Доктор Милан Първанов - снимка Инфомрежа

 

Двама млади специализанти с повече от 5-годишен стаж в УМБАЛСМ „Пирогов” обслужват спешните случаи по 4 дни в седмицата в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение /ОАРИЛ/ в гоцеделчевската болница, съобщиха пациенти, преминали пред отделението и останали изключително доволни от младото попълнение и доброто взаимодействие и пъления синхрон с местния екип.

Пациенти, които не пожелаха да цитираме имената им, изразиха задоволството си, че младите доктори от столичната болница, които оказват голяма помощ на отделението, са изключителни специалисти и така стикован, спешният екип е гарант за точно диагностициране, адекватно лечение и повече спасени животи. 

Кореспондент на ИНФОМРЕЖА се свърза със завеждащия отделението д-р Милан Първанов, който сподели, че младите специалисти от "Пирогов" - д-р Тонинска и д-р Сашо Лазаров, работят в ОАРИЛ по 4 дни в седмицата, включително и в почивните дни и заедно поемат спешни случаи и лечение на пациенти от отделението. 

"Те са много добри специалисти и с тях вече сме добър екип и приятели. Определено сме доволни от факта, че специализанти от столичната болница за спешна медицина са предпочели да работят и да помагат на нашата болница", коментира д-р Първанов. 

Той сподели още, че целият екип в отделението му прави и невъзможното за спасяването на всеки човешки живот. Само през март от постъпилите 9 тежки случая екипът на ОАРИЛ е спасил живота на 8 пациенти.

ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТЪРСИ НОВИ МАЛКИ ФУТБОЛНИ ЗВЕЗДИ...
Община Гоце Делчев е подготвила седем нови проекта...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024