logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289845

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ШИВАШКИЯТ ЗАВОД ПИРИН-ТЕКС КАЧВА РАБОТНИЦИТЕ СИ НА КОЛЕЛА

xo WORLD NAKED BIKE RIDE CHICAGO facebook 800x486.jpgMic .HkCIp8FQPC.jpg.pagespeed.ce .HkCIp8FQPC

Шивашкото предприятие „Пирин – Текс” – Гоце Делчев, купи велосипеди които ще дава безвъзмездно на служителите си с цел насърчаване здравословния и екологичен начин на предвижване на работниците до работа, информира Топ Преса.

Днес предприятието получи първата доставка от 150 велосипеда, които възнамерява да подари на служителите желаещи да пътуват до работата си с велосипеди. Целта е една, насърчаване здравословния начин на живот на служителите на „Пирин -Текс”.

Това е прецедент в историята на българският бизнес, работодател да инвестира с цел да насърчава здравословния начин на живот на своите работници.

Всеки служител на „Пирин – Текс” – Гоце Делчев изявил желание ще получи безвъзмездно нов велосипед от своят работодател, с които да ходи на работа, информират  източници на Топ Преса.

Съвсем скоро инициативата ще бъде обявена официално и  на служителите на най-голямото шивашко предприятие в областта, шиещо костюми на световни марки като HUGO BOSS, GIVENCHY и други – за по няколко хиляди евро всеки.

КМЕТЪТ МОСКОВ УЧАСТВА НА СРЕЩА ДОМАКИНСТВАНА ОТ ЙО...
ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТЪРСИ НОВИ МАЛКИ ФУТБОЛНИ ЗВЕЗДИ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024