logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 2260773

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Шивашки цех изгоря до основи в село Осиково

52ade3e6d6391dc3db6498cc4c9494f0

Шивашки цех изгоря в гърменското село Осиково. Пожарът е избухнал през нощта в събота. Подаден е сигнал от очевидци на телефон 112, но докато дойде пожарната огънят унищожил промишлената сграда.

В цеха е имало готова продукция за експорт, но всичко е изпепелено. На улицата остават близо 20 работници, поне докато цехът бъде възстановен. 

Все още не е ясна причината за възникването на пожара.

За инцидента съобщи Ибрахим Кадриев, жител на село Осиково сподели в социалната мрежа.

"В Село Осиково изгоря шивашки цех. Собственика и всички хора събрали се от селата Осиково и Рибново просто гледахме, нямаше какво да се направи, няма водизточници отдалечено от селото. Човекът вложил пари и отворил работни места, но за броени минути целия труд се изпари тотално. Пожарната дойде след около 30 минути, беше хубаво да се помисли, че тези села сме отдалечени от Гоце Делчев, не би ли трябвало да имаме една пожарна кола и линейка. Как други общини като Доспат, Сърница, Сатовча лека полека си решават тези необходимости. Нужни са ни, нека на един общински съвет да повдигнат въпроса, крайно време е на стадиона в селото да имаме тези превозни средства и едни млади кадри да се обучат и да са на разположение на населението. Аз така ги виждам нещата, никой не упреквам, крайно време е да се мисли в тази насока и нещата вече да се решават. Всевишния да ни пази от такива случайни или умишлени действия породени понякога и от небрежност на даден човек."

 

 

Хванаха двама да шофират пияни, трети - дрогиран в...
Експерти: Приближава цунами от инфлация. Ще унищож...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 24 Юни 2021