logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399067

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Ремонтират две отделения в болницата в Гоце Делчев

098765432123456789098765432123456789

През настоящата година предстои ремонт на две от отделенията в Гоцеделчевската болница.

В детското отделение към болницата ще се извърши ремонт на стаите, санитарните възли, предвижда се и изграждането на външен асансьор, съобщи за ТВ Запад д-р Петър Филибев, управител на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.

По-голямата част от средствата в размер на близо 290 хиляди лева са осигурени от Министерството на здравеопазването, а останалата част ще се осигури със собствени средства и от дарения.

Предвижда се още да се извърши дългоочакван ремонт на отделението по реанимация, както и изграждането на два паркинга – при детско отделение и пред поликлиниката.

През месец септември тази година предстои и закупуването на апаратура за ядрено - магнитен резонанс. Очаква се в болницата да започнат работа и лекари, специализирали по програмата на Община Гоце Делчев.

От болничното заведение са подготвили анкетни карти, които ще се попълват от пациентите, постъпващи в болницата, съобщи още д-р Филибев. Целта е да се осигури обратна връзка с пациентите, за да може да се подобри качеството на предоставяните здравни услуги, да се подобрят условията в болницата, отношението към пациентите.

Възможност за работа в град Гоце Делчев
Късометражни филми и изложба, посветена на Пейо Яв...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024