logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3359984

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Приключи звездната програма за празника на град Хаджидимово. Кметът Людмил Терзиев призова хората да не забравят родния град.

3b2de0716b43b5a22f80268028c03436

Сръбската легенда Шабан Шаулич - изпълнителят на хитови сръбски песни, които поколения наред както в родината на певеца, така и в България и по света продължават да пеят и обичат, буквално взриви препълнения с над 2000 души стадион в град Хаджидимово, с което се даде официалният старт на традиционния "Празник на моя град".

Преди официалното откриване на празника от кмета на общината Людмил Терзиев, Мъжка фолклорна група „Перун”, Янко Неделчев и Иван и Ивана Дякови загряха до червено официалната сцена и пълните трибуни.

0a4082cfe1c0eba0ea1a31bc20103e76

Царят на македонската песен Иван Дяков и талантливата му дъщеря Ивана, която твърдо върви по стъпките на баща си и майка си Лиляна, която е един от основните двигатели за успеха на баща и дъщеря Дякови с прекрасните текстове на песните им, подариха на съгражданите си от Хаджидимово невероятна песен, посветена на родния им град, която местните веднага запяха и превърнаха в свой химн.

Кметът Людмил Терзиев направи пламенно приветствие към жителите и многото гости, дошли от близо и далеч специално за празниците на Хаджидимово, като на всички пожела да са живи и здрави, да обичат и тачат родния си град и винаги да се връщат с топли чувства в него.

Общински съветници, кметовете на селата Ново Лески, Абланица, Теплен, Беслен, Петрелик, Садово и на други населени места в общината бяха сред официалното представителство и като гости, и като домакини.

Гости на "Празниците на моя град" в Хаджидимово бяха още представители на общините Сатовча, Гърмен, Гоце Делчев и Доспат.

Anelia201605051

Феновете обградиха Анелия още при пристигането й в Хаджидимово.

Черешката на вечерта обаче бяха гост-изпълнителите Шабан Шаулич, Анелия и други, които с изпълненията си зарадваха публиката през празничните дни.

Дълги хора и танцуващи хора на фона на изпълнените от Шабан всички негови хитове имаше както вътре в стадиона, така и извън него.

"Страхотна публика, невероятно топлите и емоционални хора и прекрасните домакини са причина за прекрасния концерт, който направихме в Хаджидимово. Надявам се на още срещи и концерти в прекрасния ви край, който остави у мен незабравими спомени", сподели Шабан Шаулич, докато позираше за снимки с многобройните си фенове.

Емоционалната празнична вечер приключи с грандиозна заря - подарък за всички местни жители и гости от кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев, който по случай празника даде и коктейл.

ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ ПРЕВРЪЩА В ТЕАТРАЛНА СТОЛИЦА П...
Самоубил ли се е гоцеделчевския бизнесмен Стоян Ка...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 25 Април 2024