Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lhilw29s/public_html/templates/goceto6_zeleno_logo/functions.php on line 185
Премиерът Борисов посети Хаджидимово и Рибново - Новини - Гоце Делчев - информационен сайт

logologo

 

banner apteki mareshki   banner dzi   pirin imoti 377 100On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook!

Затвори

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 2110183

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Премиерът Борисов посети Хаджидимово и Рибново

Hadj.2.3

Премиерът Бойко Борисов  посети  град Хаджидимово и гърменското село Рибново.

Министър-председателят инспектира пропадналия вчера заради обилните валежи път между Хаджидимово и Блатска. Борисов разгледа щетите, които река Места причини, в присъствието на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кмета на община Хаджидимово Людмил Терзиев.

Премиерът увери, че до събота пътят ще бъде възстановен.

По време на посещението си министър-председателят акцентира върху направеното по време на управлението му както в община Хаджидимово, така и за съседните общини, като водопроводи, канализации, улици, пречиствателната станция, която ще бъде изградена следващия месец.

Борисов  посочи и отпуснатите днес 1.8 млн. лева за болницата в Гоце Делчев, 600 000лева за улица "Климент Охридски" в Хаджидимово и близо 1.3 млн. лева за изграждането на спортната база в училището в Рибново. 

На посещението на премиера стана ясно още, че ще бъде разгледана възможносттта гимназията в Хаджидимово да получи субсидия, за да може училището да има физкултурен салон. Предстои да се разгледа и възможността да се помогне на село Блатска за възстановяването на стадиона, който беше залят от реката.

BB Hadv2BB Hadj

След обиколката в Хаджидимово Борисов и Нанков посетиха гърменското село Рибново, където се срещнаха с кмета Мустафа Иса и инспектира изграждането на новите постройки към СУ "Йордан Йовков", за разширяването на което днес правителството отпусна 1 275 090 лева.

Средствата са за изграждането на нов корпус на СУ „Йордан Йовков“ в с. Рибново. Освен физкултурен салон, в новата сграда към училището ще има 13 класни стаи – 2 нови компютърни кабинета, лекарски и дентален кабинет. В училището учат 500 деца.

BB Gyrmen

 BB ribn

Пътят Гоце Делчев - Банско е проходим
Дъждът нанесе най-сериозни щети на селата Корница ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 20 Януари 2021