logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3456016

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ПРЕДСТАВИХА ПОРЕДЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

alt

Заключителна пресконференция по проект "В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.” се проведе днес. На нея присъстваха кметът на общината Владимир Москов, заместник-кметовете Валери Сарандев и Саид Ибров, общински съветници, директори на учебни и детски заведения, представители на етажната собственост в града, на фирмите-изпълнители и други заинтересовани лица.

Община Гоце Делчев приключи изпълнението на проект "В подкрепа на Община Гоце Делчев за следващия програмен период 2014-2020 г.”, финансиран по Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013г., Неговата стойност е 371 840,40 лева, със 100% финансиране от Оперативна програма „Регионално развитие”, чрез Европейския фонд за регионално развитие.

В резултат на изпълнението на проекта са изготвени пълни по обем и съдържание инвестиционни проекти за 2 основни училища, 2 детски градини, 1 детска ясла, Дом на културата, 2 междублокови пространства - в ж.к.Дунав и ж.к. Юг, улична мрежа на територията на гр.Гоце Делчев, която обхваща кварталите около Трето ОУ, цялата „Косова махала” и квартал „Комсала” . Изготвените инвестиционни проекти включват дейности за: цялостно вътрешно и външно обновяване на сградите, ремонт на дворни пространства и спортни салони, благоустрояване на зелени площи, нови зони за отдих, детски площадки, пълна рехабилитация на улици. Тези проекти бяха представени днес по време на заключителната пресконференция и присъстващите имаха възможността да споделят мнението си.

С готовите инвестиционни проекти се очаква финансиране по новата Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020г., в рамките на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на гр.Гоце Делчев.

alt


ВИЖТЕ ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
КМЕТЪТ ЗАБРАНИ ПИРАТКИТЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ! СЕРИОЗНИ Г...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 12 Юли 2024