logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399339

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ПОРЕДНА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА В ДОМ НА КУЛТУРАТА-ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТАЗИ ВЕЧЕР

alt

Постановката “Народен представител" ще представи днес от 18:30 часа на сцената на Дома на културата в Гоце Делчев Държавният драматичен театър – Търговище, който гостува на неврокопчани за втори път в рамките на няколко месеца.

"Народен представител" е една малко позната пиеса на най-добрия сръбски комедиограф, тънък психолог и познавач на балкаските нарави - Бранислав Нушич. Сюжетът на постановката е изборите - тема, до болка позната ни от отишлите си наскоро и предстоящи отново.

В постановката, която представя реалната действителност, се търси не най-достойният, а най-малко компроментираният кандидат. Пазарлъци, далавери, купуване на гласове и подправяне на бюлетини. Всички са се взели насериозно, което ги прави и смешни, и жалки.

И какво ще стане, ако срещу кандидата на управляващата партия опозицията изправи неговия кандидат-зет. Кого да подкрепи родата? Няма лошо – който и да спечели, един от семейството отива в парламента!

Пиесата "Народен представител" е писана в края на по-миналия век. След повече от 100 години пак са същите партийни пазарлъци, пак подкупни депутати, сквернословни вестникари, порои от компромати и неутолима жажда за власт на всяка цена!

„Народен представител” е толкова днешна и толкова смешна комедия, че дъх не ти оставя.

В главната роля на кандидат-депутата от управляващата партия – звездата на Сатиричния театър, известен като шофьора Васко от „Седем часа разлика” Пламен Сираков. В ролята на неговата вярна съпруга – Елена Кънева, съкооператорка в сериала „Етажна собственост”. Участват още Александър Илинденов, Петър Петров, Грета Неделчева, Мартин Властанов, Симеон Велков, Ивана Стоянова и Емил Неделчев.

Режисьор – Николай Гундеров

Сценография – Ема Ванкова.

"Заповядайте на 23-ти ноември в 18:30 часа да се посмеем заедно и да видим как изглежда политическата българска реалност, макар и от сцената", призовават от Държавен театър - Търговище.

Продажбата на билети за театралния шедьовър ще продължи до започването на спектакъла в Дома на културата в Гоце Делчев.

Източник: Инфомрежа

OЩЕ ДВАМА ГЕРМАНЦИ СТАНАХА ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ НА ГОЦ...
СЪДЪТ СЕ ПРОИЗНЕСЕ В ПОЛЗА НА КОСТАДИНКА БОГДАНОВА...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024