logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285399

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ПОРЕДНА ХИТОВА ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА ГОСТУВА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

0959931001459340273 531786 600x458

На невероятната комедия „Луда нощ по френски“ на театър „Сълза и смях“ - София ще имат възможност да се насладят почитателите на театралното изкуство от град Гоце Делчев и региона. 

Постановката ще бъде представена тази събота, 22 октомври, от 18:30 часа на сцената на Дома на културата в Гоце Делчев.

shtura komediya v noshtta na teatrite luda nosht po frenski 21 11 19ch v salza i smyah 6 gal

„Луда нощ по френски“ е едно истинско хумористично бижу на театър „Сълза и смях“, което през сезона стана хит с многото си представления в цялата страна. Спектакълът не бива да бъде пропуснат и от нашите почитатели в Гоце Делчев", коментира за Инфорежа, арт мениджърът Божидар Минков. 

"Луда нощ по френски“ е преживяване „много смешно за сериозни неща“. Представлението неслучайно е изиграно над 1300 пъти на различни сцени в Лондон и Париж, допълни Минков. 

„Анна Бижуто“ е оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети „Луда нощ по френски“. 

Икономката Анна се спрявя виртуозно с всички заплетени ситуации, умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат.

„Няма никой вкъщи, но всички стаи са заети“, обявява Анна Бижуто, а обитателите и гостите на дома оценяват високо нейната изобретателност в измъкването от всякакви неловки ситуации. 

В ролята на заслужилата икономка блести невероятната Латинка Петрова. „Луда нощ по френски е дебют и в режисьорското поприще на актьора Стефан Къшев. Той се спира на малко познатия на родната аудитория текст на Марк Камолети /който впрочем се превръща в класик на френския театър още през втората половина на 20-и век/ с ясното съзнание, че публиката в България вече е отегчена от авангардни експерименти и предпочита комедиите и забавленията. 

На невероятната игра в Дома на културата театраните почитатели в събота ще имат удоволствието да се насладят както на таланта, така и на живата връзка с известните и прекрасни актьори от театър "Сълза и смях" – Латинка Петрова, Васил Драганов, Вяра Табакова, Любомир Петкашев, Владислава Николова. 

Денят е събота, часът е 18:30, а мястото - Домът на културата в Гоце Делчев, на чиято каса продължава продажбата на билетите за постановката "Луда нощ по френски“.

НИДАЛ АЛГАФАРИ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА В ...
Наградиха доктор Костадин Киричев за лекар на годи...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024