logologo

 

banner apteki mareshki   banner dzi   pirin imoti 377 100

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 2152418

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Изчезналите братче и сестриче открити в къща на криминалнопроявен в Хаджидимово

pppolll99

По непотвърдена официално информация изчезналите братче и сестриче са открити в дома на криминалнопроявен от Хаджидимово.

Изчезналите вчера братче и сестриче от село Копривлен, са открити в дома на криминалнопроявения Д. У., съобщава struma. com по информация от близки на семейството. Разследването  се натъква на следа, която сочи, че  35-годишният мъж  вероятно е блудствал с 10-годишното момиче. Д.У. е задържан. Прокуратурата извършва необходимите действия във връзка със случая и възникналите съмнения.

С децата работят инспектори от Детска педагогическа стая. Проверка установила, че братчето и сестричето не за първи път посещават този човек  и бягат от дома на баба си. 

Припомняме, че братче и сестриче на 9 и 10 години бяха обявени за издирване. В неделя към 01.30 часа бабата на децата, при която те живеят, позвънила на телефон 112 и съобщила, че внучетата й не се прибрали вечерта. Веднага са предприети издирвателни действия от полицията. След близо 10-часово търсене, децата са открити невредими в къща в края на града. 

По -рано говорителят на  областната дирекция на МВР - Благоевград Йорданка Шаркова съобщи, че децата са намерени и са в добро общо състояние, а подробности за случая ще бъдат дадени на по-късен етап. Децата са живеели отскоро в хаджидимовското село Копривлен, каза пред репортер на БТА кметът на населеното място Лъчезар Банев, който също е участвал в издирването им. 

„Колегите работят по случая, за да се изяснят фактите и обстоятелството, да се разбере къде са били в часовете, в които са ги издирвали. Двете деца са живи и здрави. Те са намерени от нашите служители малко преди 12,00 часа на обяд”,  съобщиха по-рано от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.   

Общински съвет - Гоце Делчев заседава онлайн на 24...
Полицаи намерха плик с наркотици върху предното ст...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 03 Март 2021