logologo

 

banner apteki mareshki   banner dzi   pirin imoti 377 100

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 2152397

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Пътят Гоце Делчев - Банско е проходим

5c218f21203bf7e8c07bc1efeaa6ba75

Пътят Гоце Делчев-Банско е проходим и обезопасен.

Временно движението по второкласен път-19 Банско – Гоце Делчев в района на село Места се осъществява двупосочно в една лента поради свличане на земна маса, съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград.

И днес продължава насипването и възстановяването на учстъка на пътя след село Места, в посока Гоце Делчев.

Припомянме, че вследствие на продължителните обилни дъждове, на около 3 км след с. Места пътят пропадна, заради свлякла се към реката земна маса. Това наложи временно спиране на движението, а по-късно организирането му само в едната лента.

През целия ден и до късно вечерта продължиха укрепителните дейности на пропадналия участък на 66-и километър. Екипи на АПИ насипваха инертни материали, за да се обезопаси компрометираната част от шосето.

Движението по път III-1907 Хаджидимово – Блатска е ограничено в двете посоки поради паднало съоръжение от покачване на нивото на реката.

Движението по път III-1972 Гоце Делчев – Сатовча от км 0 до км 32+700 е ограничено поради извършване на ремонтни дейности. Ограничението ще се осъществи на три етапа. 

Временно движението по път Сатовча - Доспат от км 38+800 до км 40+000 се осъществява с повишено внимание поради нарушена пътна настилка.

В пет населени места в община Сатовча са се активирали свлачища, има наводнени къщи и сериозни проблеми с пътните връзки.

Проверяват за връзка между добива на инертни матер...
Премиерът Борисов посети Хаджидимово и Рибново
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 03 Март 2021