logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289966

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ПЪРВО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВЕЧЕ СИ ИМА НОВ ДИРЕКТОР

 

LUDMILA DERMENDZIEVA

Новият директор на Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев е Людмила Дерменджиева, учител по информатика в същото училище. Това стана ясно днес след оповестяването на победителите в конкурса, проведен в Министерството на образованието и науката. 

Людмила Дерменджива, която е дългогодишен учител с редица награди, заема мястото на дългогодишния директор Катерина Янева, която излезе в пенсия. 

Оспорваната битка бе спечелена от Дерменджиева, която успя да пребори конкуренцията си в лицето на още шестима кандидати за ръководния пост в Първо ОУ - Гоце Делчев, а именно: Илиян Динев, Марта Донкова- временно изпълняваща длъжността директор в училището в село Борово, учителката Иванка Маринова от школото в Баничан, настоящия директор на гимназията в Брезница Никола Джигангаров, Красимира Пейчева - учител в Трето ОУ ”Братя Миладинови“, и Вера Влахова – бивш директор на ПТГ - Сандански.

След проведения конкурс вече е известен и новият директор на СОУ „Св. св. Кирил и Методий” в Сатовча. Това е бившият му директор Джеват Дунчев, уволнен по време на правителството на Пламен Орешарски. 

За директорското място, което след пенсионирането си освободи Милко Сиркьов, Джеват Дунчев се конкурираше с кандидата за народен представител от партията на Корман Исмаилов - Гюлзара Качанова, учителката Маруся Лозанова, Лилко Айвазов, Недко Парушев от Плетена и Вера Влахова. 

Всички обявени за спечелили конкурса за директори на училища в двуседмичен срок следва да започнат работа.

Пирин Гоце Делчев с нов спонсор. Ще се борят за кл...
ЕКШЪН В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! ПИЯН МЪЖ ИЗПОЧУПИ ЗАВЕДЕНИЕ ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024