logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3463011

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Община Гоце Делчев и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

DSC 2555

Меморандум за сътрудничество между община Гоце Делчев и Университета за национално и световно стопанство/УНСС/, бе подписан днес в гр. Гоце Делчев от кмета Владимир Москов и ректора на Университета проф. д-р Димитър Димитров.

На събитието присъства цялото ръководство на община Гоце Делчев, както и на УНСС, а така също членовете на постоянната комисия по образование в Общински съвет – Гоце Делчев и ръководствата на гимназиите и средните учебни заведения в общината.

Меморандумът изразява желанието на двете институции за съвместна работа и очертава приоритетните направления и формите на сътрудничество между двете институции. Той включва част от възможните сфери за сътрудничество, като възможности за кариерно развитие и реализация на студентите от УНСС, срещите им с практици, практики и стажове, а също така партньорство на УНСС и община Гоце Делчев при проучвания и научни изследвания в областта на публичната администрация, местното самоуправление, провеждане на съвместни научни прояви, обучения, конкурси, съвместно кандидатстване по проекти и програми в областта на интересите на двете страни, организиране на публични събития за представяне на добри практики по публично управление.

DSC 2553

DSC 2534

ПГ по МСС "Пейо Яворов" в Гоце Делчев е домакин на...
Обявени са 314 вакантни длъжности във военните фор...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 18 Юли 2024