logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

dimitar boyadjiev izbori 2023

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3179114

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин: Г-н Андонов, колко пъти сте идвал на крака за срещи с мен и наши представители?

alt

“Няма нищо скандално някой да се среща с наши представители, ДПС е отворена политическа партия и е винаги насреща за дебати и разговори за общото бъдеще на община Гоце Делчев. Срещата между представители на БСП и ДПС е в отговор на официална покана, както разговарят помежду си всички политически партии.“

Това заяви Ведат Хюсеин -областен лидер на ДПС ексклузивно пред Топ Преса и предостави писмо покана и от името на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев и кандидат – кмета Георги Андонов. Поводът е видеоклип разпространен от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев в социалните мрежи.

alt

“ Крайно време е господин Андонов да спре да „внушава“ с поведението си на уплашен човек че партия ДПС и нейните избиратели са „нещо лошо“ или нещо „страшно“. Нужно ли е да му се припомни колко пъти той е идвал на крака в офиса а и е искал срещи с мен и с наши представители? В което разбира се няма нищо лошо и нищо скандално. Изненадан съм от този видимо отчаян ход на господин Андонов да компрометира свой опонент за пореден път , защото това все пак показва нивото му на политик и нивото на неговия екип като „експерти“.“ Заяви още господин Хюсеин пред Топ Преса.

Актьорът Николай Кимчев в Гоце Делчев: Оставаме в ...
ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ОБ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 02 Декември 2023