logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3425401

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Нов проект за 6 милиона и 186 хиляди лева стартира в град Гоце Делчев

e4961b589846dd941a9ded839c9b7356

Кметът на община Гоце Делчев, Владимир Москов, на проведената днес среща с местните журналисти съобщи добрата новина, с която стартира новата 2018 година.

Градоначалникът каза, че е подписан нов договор по програма „Региони в растеж“ за основни ремонти и пълно обновявяне на материалната база на Второ ОУ и двете детски градини „Калинка“ и „Радост“ в Гоце Делчев. Спечеленото финансиране на проекта от 6 милиона и 186 хиляди лева е на 100 процента безвъзмездна помощ.

Според дейностите, заложени в спечеления проект, ще бъдат извършени ремонти на покриви, подмяна на дограми, подови настилки, автоматизиране на котелни, поставяне на колектори, ще бъдат изградени нови огради, настилки за детски спорт и др. Отделно от това във Второ ОУ ще бъде преместен и обновен изцяло физкултурният салон, който ще бъде и с модерна съблекалня.

Децата от двете детски заведения ще се радват на мултифункционална зала, физкултурен салон, покрити тераси, както и ново оборудване. Целта на мащабния проект е подсигуряване на още по-добра среда за учениците и най-малките жители на Гоце Делчев.  

На днешния брифинг Москов и заместникът му - Саид Иброш, си пожелаха здрава, по-добра и по-успешна година и традиционно подариха на журналистите тефтери, в които коректно да отразяват новините от общината и региона.  

Деца в риск ще получават безплатен топъл обяд в у...
Прирастът на населението в Гоце Делчев за 2017 год...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Юни 2024