logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3425373

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

НАД 16 000ЛЕВА СА СЪБРАНИ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БАЩАТА НА ПАВЕЛ ГОЛОВОДОВ. НАУЧЕТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ ТУК:

НАД 16 000ЛЕВА СА СЪБРАНИ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БАЩАТА НА ПАВЕЛ ГОЛОВОДОВ. НАУЧЕТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ ТУК:

Стотици гоцеделчевци препълниха залата на Дом на културата за концерта, организиран в помощ на семейство Головодови от приятели на Павел

Над 16 000 лева са постъпилите дарения до момента за лечението на Георги Головодов- самотен баща на футболния национал Павел Головодов и по-малкия му брат Даниел.

Това се разбра след благотворителния концерт, организиран от сдружение „Проектът“, който препълни голямата зала на Дом на културата в град Гоце Делчев.

Постъпилите средства са от кутиите за дарения, поставени в различни точки на Гоце Делчев, от продажбата на билети за концерта и от дарения на частни лица, фирми, политически организации и футболни клубове.

След като новината за набиране на средства за бащата на двете момчета, загубили скоро майка си, набра скорост и се превърна в национална кауза, подкрепа към семейството на звездата на ЦСКА Павел Головодов изразиха дори от вечния опонент на червените Левски(София), от където също са се ангажирали да подпомогнат национала в битката му.

Трогнат от съпричастността към личната им трагедия, Павел Головодов публикува свое изявление на клубния сайт на ЦСКА. Ето го и него:

„Скъпи приятели, армейци, скъпи хора,

Използвам възможността чрез нашия клубен сайт, като се надявам посланието ми да се разпространи във всички медии, да се обърна към всички вас и да изрека едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Възхитен съм от факта, че българите са запазили човешкия си облик и своите добродетели, като подадоха ръка на мен и моето семейство в този изключително труден и съдбоносен момент за нас.

Искам да изразя специални благодарности към колегите от ПФК Левски, ПФК Лудогорец и Детско-юношеската школа (ДЮШ) на Литекс, които с действията си показаха на всички фенове и любители на футболната игра, че съперничеството между отборите трябва да бъде само и единствено на терена. Извън него ние сме преди всичко хора, които трябва да се уважават и подкрепят. Инициативата на Левски, Лудогорец и Литекс е един прекрасен пример за това.

Изказвам и най-искрените си благодарности на всички, които веднага се свързаха с мен и моя клуб и заявиха своята подкрепа и готовност да помогнат на семейството ми.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!“


Предоставяме на Вашето внимание и банковата сметка за набиране на средства за лечението:

Георги Павлов Головодов, Уникредит Булбанк

IBAN: BG68 UNCR 7527 1098 3172 15

alt

ЗAЛОВИХА ГОЦЕДЕЛЧЕВСКИ ДЯДО ПЛЕЙБОЙ С КОКАИН И КАН...
Момиченце се роди на Бабинден в Гоце Делчев. Общин...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Юни 2024