logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285398

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Момчето, което показа какво е да си мъж. Благодарим за примера, Павка!

1455524507er

Да си мъж не е в анатомията, не е в думите, не е в мускулите. Да си мъж е в постъпките. И това бе доказано от младо момче, което обаче е истински мъж. Павел Головодов е този, който изпълва със смисъл думата мъж. А е едва на 17 години.

Футболистът на ЦСКА загуби наскоро баща си, а преди време и майка си. В момент на болка и мъка, която малко хора могат да понесат, Павката реши да дари част от парите, които бяха събрани за лечението на баща му Георги, на две други момчета в нужда - юношата на Левски Дарин Тодоров и 20-годишният Георги Георгиев, който пострада при катастрофа.

Головодов остана сирак на тази крехка възраст, а до него е само малкото му братче, което е едва на 10 години. И Павел трябва да се грижи за него и да го възпитава. А с такъв батко, бъдете сигурни, момчето ще израсне като истински мъж, защото има до себе си най-добрия пример.

Павел успя да обедини поне за малко феновете на Левски и ЦСКА. Той ни показа, че спорът трябва да бъде през 90-те минута на стадиона, а преди и след това трябва да бъдем просто хора, да бъдем мъже, да бъдем съпричастни и обединени.

Има моменти, в които няма какво повече да се каже. Просто искаш да отидеш при Павел Головодов и да му стиснеш ръката. Ръка на истински мъж и човек.

Помните ли като малки как ни учеха, когато някой ни даде нещо или направи нещо за нас? Питаха ни: „Какво трябва да кажеш сега?”. А ние отговаряхме:” Благодаря”.

Благодаря, Павка! Благодаря за примера и за постъпката ти. Казвам ти го като левскар до мозъка на костите си и като доста по-голям от теб човек. Но и като човек, за когото ти ще бъдеш пример.

 

 

Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ В ГРАД МЕЧТА ПРОДЪЛЖАВ...
БАЩА И СИН ДРОБЕНОВИ СПЕЧЕЛИХА ТЕНИС КУПАТА НА ГОЦ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024