logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285404

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Младежите на БСП с обръщение към хората от Гоце Делчев

14993496 676787469146953 2215282448521513371 n

Младите социалисти от град Гоце Делчев излязоха с обръщение към своите съграждани, ето какво гласи то:

"Уважаеми съграждани,

В неделя ни предстои да направим своя финален избор за Държавен глава на България, личност, която ще представлява нас българите следващите 5 години. Във връзка с този важен за нацията вот искаме да се обърнем към Вас, преди да вземете своето решение, и да Ви призовем да излезем от зоната на нашите партийни предпочитания и да гласуваме обективно за личност, която има качествата да представлява България пред света.

Според нас кандидатурата на генерал Румен Радев притежава всички онези достойнства необходими на личността, която ще заеме позицията Президент на България.

Първо, предвид че държавния глава е върховен дипломат, глас и лице на нацията, то той трябва да вдъхва респект, да се държи уместно и не на последно място да може да провежда разговори на 4 очи със световните лидери, при които да преследва и защитава интересите на България. Някои заявиха, че това може да се случва и на европейски – български език, само че с преводач разговорите винаги са формални, а ген.Радев владее три чужди езика, които ще му помогнат да прескочи езиковата бариера и да общува като с равен със световните лидери.

Второ, Президентът е върховен главнокомандващ и при критична ситуация става най-важното лице в държавата. Той трябва да е абсолютно компетентен и хладнокръвен в реакциите си, за да гарантира сигурността на българските граждани. Генерал Радев е минал през цялата военна стълбица на развитие до главнокомандващ на авиацията (награждаван на всяко стъпало), брилянтен теоретик и практик, определен от ректора на най-престижното военно училище в САЩ, където защитава докторска степен с отличие, като бъдещ стратегически лидер.

Трето, генерал Румен Радев не е нито русофил, нито американофил, нито германофил, макар че владее перфектно и трите езика. Той е доказан българофил и патриот, залагал неведнъж своя живот за България, не само на думи, и както сам казва, винаги би го заложил отново в името на родината.

Поради тези обективни причини, ние искаме да ви призовем в неделя – 13-ти ноември, с разум и сърце да дадете своя вот за генерал Румен Радев с №13 в интегралната бюлетина. Вярваме, че той няма да Ви предаде и ще имаме Президент, с който да се гордеем, защото “Да си българин не е участ, да си българин е чест!”.

Да върнем достойнството на нацията заедно!"

С 61 срещу 35 процента гоцеделчевци също предпочет...
30 УЛИЦИ И КУП ДРУГИ ОБЕКТИ ЩЕ БЪДАТ ПОДНОВЕНИ ТАЗ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024