logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289857

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

КРАСИМИР ЯНКОВ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: ВЛИЗАМЕ В БИТКА С МОНОПОЛИТЕ И КАРТЕЛИТЕ!

13318523 596917950467239 424234832 n

Едно от популярните нови лица в националното ръководство на БСП – народният представител Красимир Янков, посети град Гоце Делчев.

Това се случи, след като цялото ново ръководство на БСП, начело с Корнелия Нинова и Стефан Данаилов, по-рано през деня проведе изнесено заседание в Благоевград, където се срещна с членове на партията, за да представи част от идеите си за алтернативно управление на България.

Красимир Янков посети първо Община Гоце Делчев, където се запозна с текущите дела и проблеми на кметската управа, за които се ангажира да съдейства и да помага на общинското ръководство.

Той също така остана впечатлен от всичките реализирани проекти и облика на Гоце Делчев, за което изказа своите адмирации към кмета на общината.

Последва и среща с ръководството на общинската партийна организация на БСП-Гоце Делчев в местния клуб на партията.

На срещата Янков отговори на много въпроси, изслуша всички мнения и още веднъж заяви новия курс на партията като тотална алтернатива и конструктивна опозиция на управляващите.

„Няма да позволим повече да се злоупотребява с българите, искаме повече държава в икономиката, реални регулации и санкции за едрия бизнес, който нарушава правилата. Готови сме за битка с веригите, монополите и картелите, наясно сме че се изправяме пред голяма финансова мощ, но няма да се огънем, защото БСП е призвана да защитава интересите на гражданите - това е социализъм.“ , заяви Красимир Янков.

ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ОРГАНИЗИЗА ПРЕКРАСЕН ДЕТСКИ ПРА...
ОТБЕЛЯЗВАМЕ 140 ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ХРИСТО БОТЕВ ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024