logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3399075

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

И СПОРТИСТИТЕ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЗАСТАНАХА ЗАД ВЛАДИМИР МОСКОВ И НЕГОВИЯ ЕКИП

alt

alt

Интересна и ползотворна среща проведе кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов с представители на различните спортни клубове в Гоце Делчев, които заявиха подкрепата си за него и екипа му.

Сред тях за първи път присъства и представител на най-новия вид спорт, който могат да тренират децата в Гоце Делчев – художествена гимнастика.

Кандидатът за кмет Владимир Москов подчерта, че спортът винаги е бил приоритет за местната власт в Гоце Делчев. Неговото развитие е от особена важност за младите хора и затова трябва да се работи активно в тази посока, както и досега. Голямо предимство на община Гоце Делчев, посочено от Владимир Москов е, че разполага с добре подготвени кадри за различните видове спорт, с което не могат да се похвалят на много места в страната ни. През последните четири години в областта на спорта е направено наистина много – основният ремонт на Градския стадион и влизането на отбора на „Пирин“ Гоце Делчев сред професионалистите във футбола даде нов тласък в развитието на футбола в нашия град и общината. Бе ремонтирана основно спортната база и на редица училища в общината, което даде отлични условия за спорт на подрастващите. До броени седмици ще бъде открита и многофункционалната спортна зала „Неврокоп арена“, която е мечта не само за спортистите в града и района, но и за всички любители на спорта. „Затова сме много щастливи, че именно благодарение на нашата сериозна работа и усилията, които положихме, тази зала ще бъде факт съвсем скоро“, каза Владимир Москов и допълни, че с нейното откриване, възможностите за развитие на спорта в Гоце Делчев ще бъдат още по-големи, а базата - на европейско ниво. През последния мандат бяха направени и няколко спортни площадки в града и селата, което дава възможност на всички, които желаят да спортуват. Владимир Москов и неговият екип планират изграждане на още модерни спортни площадки във всяко населено място в общината. Спортистите в Гоце Делчев и особено представителите на карате клуб „Ронин”, благодариха сърдечно за подкрепата, която им е оказва общинското ръководство. Владимир Москов бе категоричен, че ако спечели доверието на хората за следващ мандат, тази подкрепа ще продължи.

alt

alt

alt

ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ОБ...
НОВИ АЛКОХОЛНИ РЕКОРДИ ЗАД ВОЛАНА В ГОЦЕДЕЛЧЕВКО
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 25 Май 2024