logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3359845

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Ето имената на кандидатите за кметове в селата от община Гоце Делчев

11339 3png

В гоцеделчевските села Мосомище и Лъжница за доверието на гласоподавателите ще се надяват по четирима кандидати за кметове, в Баничан претендентите са трима, в Борово, Буково, Господинци – двама, а в Брезница и Корница – един.

Ето и кои са кандидати за кметове на кметства в селата в община Гоце Делчев :

Четирима са кандидатите за кмет на село Мосомище. Анна Михова Донкова, издигната от инициативен комитет, Милко Николов Москов от Коалиция ЛЕВИЦАТА!, Велка Костадинова Попова от коалиция BMPO — Българско национално движение (НДСВ, ИТН) , Димитър Любенов Карадимов от ПП ГЕРБ.

В село Лъжница кандидатите за кмет на кметството също са четирима. Досегашният кмет Заафер Ибраимов Койнаров от ДПС излиза срещу Силвие Джевдет Меймиш, издигната от Инициативен комитет , Фаик Фаик Банич от ПП НДПС, Рамадан Алиев Буковски от ПП ГЕРБ

В Баничан надпреварата ще е между досегашния кмет Елена Георгиева Сивриева от ПП ГЕРБ, Георги Любенов Коцаранов от Коалиция ЛЕВИЦАТА! и Живка Георгиева Караджова от Коалиция БСП За България .

Двубоят за кмет на село Борово ще е между Петър Георгиев Калънов от ПП ГЕРБ и Йордан Георгиев Катранджиев от Коалиция БСП За България за участие в изборите на 29.10.2023 г.

За кмет на кметство в Буково един срещу друг ще се изправят досегашния кмет Шукри Мустафа Мусли издигнат от Инициативен комитет и Феим Феим Арнауд от ДПС.

В Господинци битката ще е между досегашния кмет Ахмед Исуфов Ходжов от ДПС и Алил Халил Ворук, издигнат от Инициативен комитет.

В селата Брезница и Корница кандидати са досегашните кметое, издигнати от ДПС съответно Иса Мустафа Сакали и Рамадан Ибрахим Бялк.

За участие в изборите на 29 октомври 2023г., свои кандидатски листи с общински съветници са регистрирали коалиция „БСП за България“, „Движение за права и свободи – ДПС“, „ГЕРБ“, „BMPO — Българско национално движение (НДСВ, ИТН)“, „Възраждане“, коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ , ПП Обединени земеделци и Коалиция Левицата, НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ – НДПС.

Людмил Терзиев е кандидат за кмет на Хаджидимово, ...
Млад талант с корени от Гоце Делчев пише история в...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 25 Април 2024