logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3285421

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

ДВЕ САМОУБИЙСТВА РАЗТЪРСИХА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ САМО ЗА НЯКОЛКО ЧАСА

11109149 1603236799951599 2314185597630001837 n

Една от жертвите - Димитър Шеринов

Като черна неделя ще бъде запомнен 29 май от жителите на Гоце Делчев. В рамките на 4 часа в два различни квартала млади хора сложиха край на живота си. 

Жена на около 35 години се хвърли от 8-ия етаж на жилищен блок, а 44-годишен мъж - от втория етаж на къщата си. 

Рано сутринта около 6 часа в Районното управление и Спешния център в града е подаден първият сигнал за жена, скочила от 8-и етаж на блок, намиращ   се зад известното местно заведение "Шанс", на улица "Царица Йоанна”.

Жертвата - Анжелика Григорова, е издъхнала на място. 

Към 9:30 часа от втория етаж на къщата си, която се намира срещу бившия „Сладкооп” в Гоце Делчев се е хвърлил и е загинал на място в черната неделя за града и 44-годишният Димитър Шеринов. 

Съседи коментират, че Шеринов е скочил от покрива на двуетажната къща, където живее с родителите си. 

Той не е семеен и е син на известно в града семейство, което от години има транспортен бизнес с автобуси по линии от Гоце Делчев за София и Пловдив. 

Зли езици шушукат, че той е употребявал и дрога. Семейството и целият квартал са в истински шок.

Огледите и на двете самоубийства продължиха часове. Полицейските и дознателските екипи едва смогнаха да обработят и двете местопроизшествия, а спешните медици - да оказват медицинска помощ на близките на жертвите. 

Какви са подбудите и причините за двете нелепи самоубийства разследват вече следствените органи и прокуратурата в Гоце Делчев. 

Слуховете за решението да сложи край на живота си Димитър Шеринов са разнопосочни и варират от любовна драма до прекомерна злоупотреба с алкохол и наркотици. 

Близки до загиналия споделят, че вчера той цял ден бил на автомивката на улица "Дунав", която е собственост на неговата фамилия, и помагал на работниците. Пред тях казал, че бил много гладен и дори помолил да го почерпят със супа в механата до автомивката, също част от семейния бизнес. Пил и бира и по-късно си тръгнал.

Други близки на Шеринов пък смятат, че причината е любовна драма. 

Почернено е и семейството на самоубилата се Анжелика Григорова. Нейният съпруг е данъчен инспектор. Двамата имат едно дете - момиченце. 

Според слухове в града наскоро на младата жена й открили рак и предположенията са, че именно това я е накарало да посегне на себе си. 

Като черна неделя ще бъде запомнен 29 май от жителите на Гоце Делчев. В рамките на 4 часа в два различни квартала млади хора сложиха край на живота си. 

 

 

ОТБЕЛЯЗВАМЕ 140 ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ХРИСТО БОТЕВ ...
ГОЦЕДЕЛЧЕВСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ ОРГАНИЗИРАХА ТЪРЖЕСТВО ...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 25 Февруари 2024