logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3289973

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

Директорката на гимназията в град Хаджидимово – Мариана Боянина отпразнува приказен 60-годишен юбилей

Boqnina

60-годишният юбилей на прекрасната директора на гимназията в Хаджидимово Мариана Боянина днес се превърна в истински празник като от приказките, изпълнен с много изненади, признателност и парад на искрени взаимоотношения между директор, учители и персонала на школото.

Голямата изненада днес в училището в Хаджидимово бе грижливо подредената богата трапеза от рожденичката – директор Мариана Боянина, която по случай юбилей покани целия учителски колектив. Вярна на традициите и прекрасния си характер  Мариана Боянина призна, че се чувства прекрасно сред своите колеги учители, които от своя страна за пореден път показаха безрезерното си уважение и признателност към дългогодишния си ръководител, колега и най-вече приятел.

Събитието бе придружено с много горещи и искрени пожелания от страна на всички учители към рожденичката за здраве и дълголетие, и за още много красиви школски и лични успехи.

Черешката на празничния ден както за Мариана Боянина, така и за целия колектив бе появата на малкия син на рожденичката Ивайло с голям и много красив букет цветя, който той връчи на прекрасната си майка и най- добра приятелка, като й пожела да е жива и здрава, да бъде все така любяща и добра майка, свекърва и баба, и все така железен стожер на прекрасното им семейство.

Безбройните и много топли и искрени благопожелания, многото цветя, подаръците от сърце, сред които и кафемашина от прекрасния й колектив, остават завинаги сред най- скъпите спомени от юбилейния празник на г-жа Мариана Боянина.

Екипът на Топ Преса също най-искрено поздравява с юбилея директора на СУ „Никола Вапцаров“ в Хаджидимово Мариана Боянина, като й пожелаваме много здраве и още много професионални и лични успехи, както и заслужено и безрезервно обществено признание за това, което дава от себе си за хората и поколенията на община Хадидимово.

ВЛАДИМИР МОСКОВ: ЗАПОЧВА ПОДМЯНА НА ТРЪБИ И АСФАЛТ...
Палежи в гоцеделчевско!? Две луксозни вили изгорях...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 29 Февруари 2024