logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3425353

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

БСП-ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: АБСОЛЮТНО НЕПРИЕМЛИВО Е ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УЧЕНИЦИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ

altВ своя декларация БСП-Гоце Делчев обяви, че подава официална жалба за редица изборни нарушения от страна на Георги Андонов и неговия щаб. Ето и текста на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

от

Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев

Във връзка с организираната среща на 11.10.2015 г. от Граждански комитет „Равни пред закона“, Общинският съвет на БСП в Гоце Делчев изразява острото си възмущение от подобни инициативи, които целят единствено очернянето на един от кандидатите за кметове и манипулиране на общественото мнение.

Под прикритието „гражданско общество“, прозира опит на опоненти да скрият липсата на убедителни аргументи, с които да спечелят доверието на хората в Гоце Делчев. Некоректните похвати в предизборна кампания, никога не водят до добри резултати.

Абсолютно неприемливо е и използването на ученици от Георги Андонов и кандидати за общински съветници на ГЕРБ за лична предизборна кампания. Провеждането на срещи с предизборна цел в учебни заведения, в учебно време, е грубо нарушение на Изборния кодекс.

Некоректно и в нарушение на правата на децата, е използването им за самореклама чрез снимки, в които се прави предизборна агитация на кандидата за кмет Георги Андонов.

За това погазване на българското законодателство, Предизборният щаб на БСП е сезирал Общинската избирателна комисия в Гоце Делчев и очаква отговор в установения от закона срок.

Надяваме се в оставащото време от кампанията, подобни предизборни прояви да не бъдат допускани!


от Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев

НОВИ АЛКОХОЛНИ РЕКОРДИ ЗАД ВОЛАНА В ГОЦЕДЕЛЧЕВКО
НПО „АКТИВНА СЪВЕСТ” КЪМ КАНДИДАТ-КМЕТА ГЕОРГИ АНД...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Юни 2024