logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3456028

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

БОРОВО РАЗБРА, ЧЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА ЕКИПА С №9

altЖителите на село Борово поискаха помощ от кандидата за кмет Владимир Москов във връзка с честото спиране на тока. ЧЕЗ захранва селото с електричество не от близката подстанция, а чак от с. Обидим. Често се случват аварии и селото потъва в мрак. Владимир Москов се ангажира да съдейства в решаването на този проблем.

Те благодариха на кмета и екипа му за благоустроения площад и ремонтирания път за Долно Борово, за новия водопровод и асфалтираните улици, за осигурените допълнителни средства за запазване на училището. На срещата бяха представени кандидатът за кмет на селото Иван Караилиев и кандидатите за общински съветници. В програмата на Владимир Москов и неговия екип за следващите четири години се предвижда довършване асфалтирането на улици, изграждане на многофункционална спортна площадка, обновяване на стадиона и създаване на паркова зона над него.

За всичко това жителите на селото могат да разчитат на кандидата за кмет на село Борово Иван Караилиев. Той е дългогодишен кметски наместник в село Добротино, уважаван от своите съселяни и доказал уменията си.

alt

alt

alt

Владимир Москов: Важните дебати са случват ежеднев...
С ПОЧИТ КЪМ ГЕРОИТЕ, ОТБЕЛЯЗАХМЕ 103 ГОДИНИ СВОБОД...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 12 Юли 2024