logologo

 

banner apteki mareshki   16651890 1883283131918856 2112384485 n   pirin imoti 377 100On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook!

Затвори

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 1958319

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

7000068x432

Това призовават и кметовете на четирите общини в региона, както и районният мюфтия Айдън Мохамед.

Ръководството на МБАЛ „Иван Скендеров“ – Гоце Делчев, се срещна с районния мюфтия Айдън Мохамед и с кметовете на общините Гоце Делчев, Сатовча, Хаджидимово и Гърмен. На работната среща бяха взети мерки във връзка с усложняващата се епидемиологична обстановка в района.

Броят на пациентите с COVID инфекция, приемани за лечение в болницата, се увеличава, поради което има опасност от изчерпване на възможностите на лечебното заведение по отношение на легловата база и наличния персонал.

Опасения от увеличаване на заразените има и във връзка с наближаващия празник Рамазан Байрам.

Участниците в срещата препоръчват стриктно да бъдат спазвани препоръките на Министерството на здравеопазването за носене на лични предпазни средства, ограничаване на физическия контакт - разстояние не по-малко от два метра,  избягване струпването на хора на малки разстояния, дезинфекция на ръцете.

Спазването на единствените познати начини за ограничаване разпространението на инфекцията ще помогне за намаляване броя на пациентите и съответно – натоварването на медицинския персонал, което ще позволи на болницата да положи най-добрите грижи за тежките случаи, изискващи активно наблюдение и лечение в болнична обстановка.

Празнувайте вкъщи, спасете семействата и познатите си от тази коварна инфекция, която може да бъде и смъртоносна!

 

infomreja.bg

Добавете коментар


Защитен код
Обнови