logologo

 

banner apteki mareshki   16651890 1883283131918856 2112384485 n   pirin imoti 377 100On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook!

Затвори

merkez-baner

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 1997581

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

banner primer1

Община Гоце Делчев за поредна година ще се включи в кампанията на БТВ-Медия Груп „Да изчистим България заедно“.

Тази година тя ще се проведе на 14.09.2019 г. /събота/.
Целта на кампанията е събиране на възможно най-голямо количество отпадъци, които замърсяват природата и транспортирането им до Регионалното депо за неопасни отпадъци, както и мотивиране на голям брой хора за участие в акции за почистване.
Община Гоце Делчев, подкрепя инициативата и ще подсигури на всички участници в кампанията по почистването на града полиетиленови торби и ръкавици, които могат да бъдат получени всеки ден от 08:00ч. до 12:00ч. от домакина на община Гоце Делчев.
По населени места желаещите да се включат в кампанията мгат да се обръщат към Кметове и кметски наместници за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.
Община Гоце Делчев призовавава тези, които подкрепят инициативата и се включат в почистването, да спазят тези основни правила:
• Всички събрани битови отпадъци изхвърляйте в съдовете за смет, а когато се запълнят ги събирайте в чували, които поставяйте на удобно за извозване място.
• Кастренето и орязването на клони да не се извършва безконтролно –Общината трябва да бъде уведомена предварително, където това се налага. Клоните да се събират на подходящи и удобни за извозване места.

Община Гоце Делчев има възможност да извози събраните отпадъци, като при необходимост е нужно да се позвъни на телефон 0888 006 080.
Ръководителите на предприятия, учреждения и фирми  биха могли да направят необходимата организация и да включат своите служители за участие в инициативата, като почистят прилежащите територии около своите офиси и сгради.
Домоуправителите в жилищните блокове също могат да се обърнат към своите съседи и да излязат да почистят около блоковете си, както и да оформят зелените пространства около тях.
От Община Гоце Делчев изразяват надежда, че повече хора ще вземат участие в кампанията „Да изчистим България заедно“ 2019 г., защото грижата за околната среда и чистотата на населеното място, в което живеем, е отговорност на всеки един от нас.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови