logologo

 

banner apteki mareshki   te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

dimitar boyadjiev izbori 2023

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3203857

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

16 УЧЕНИЦИ ОТ ПМГ”ЯНЕ САНДАНСКИ” С НАГРАДИ ОТ КОНКУРС ЗА ЕСЕ

12476113 550448625114172 510583090 n

ПМГ „Яне Сандански“ отново се открои като училище с най-много отличени ученици в конкурс, организиран от фондация "Българска памет".

Шестнадесет възпитаници на гоцеделчевската гимназия силно впечатлиха журито със своите есета на тема „Пет идеи за моето развитие и развитието на моето населено място“, в които учениците представиха своите оригинални идеи и показаха отлично умение за изразяване на аргументирана лична позиция, коментираха от ръководството на ПМГ.

Гордост за елитното училище са единадесетокласниците Елена Папалюгова, Ивет Бялева, Надя Патинова, Нериман Топчиева, Фатме Фета, Михаил Мулячки, Нелина Шишкова, Гергана Лапчева, десетокласниците Филдез Табанли, Фатма Табанли, Ханифе Караюсеин, Айлин Петреликова и дванадесетокласниците Румен Карасмилов, Радостина Тупарова, Ваня Самокишева и Мохамед Хюсеин.

Научни ръководители на отличените в поредния конкурс ученици от ПМГ ”Яне Сандански” са прекрасните им учителки Таня Трапова и Евгения Попова.

За отличното си представяне в конкурса учениците от елитната гимназия са одобрени за участие в Проект „Комуникация за ориентиране на младите в политиките за активно стартиране – КОМПАС“, финансиран по програма „Еразъм +“. Те ще участват още  в края на месец февруари в тридневно събитие, прилагащо методите на неформалното обучение.

Ученици от ПМГ "Яне Сандански" - Гоце Делчев бяха ...
ОРГАНИЗИРАТ КОНЦЕРТ В ПАМЕТ НА ЗАПРЮ ИКОНОМОВ
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 07 Декември 2023