logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3463074

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Новини от Гоце Делчев и региона

10 -и рожден ден чества социален център в Гоце Делчев

715 n 768x359

10-и рожден ден празнува днес Центърът за пълнолетни лица с умствена изостаналост в град Гоце Делчев.

С много настроение, с пъстра украса и подготвена с много старание и любов празнична програма потребителите и екипът на социалната услуга посрещна своите гости, сред които бяха кметът Владимир Москов, управителите на останалите социални услуги в града, дарители, спонсори, приятели и партньори на социалното заведение от Разлог и Горно Драглище.

С вълнение и благодарност към екипа си, потребителите и всички гости се обърна управителят на социалната услуга Димитрия Папалезова.

12 социални центъра работят на територията на община Гоце Делчев, като Центърът за пълнолетни лица с умствена изостаналост е един от първите, които предлагат резидентна грижа в среда, близка до семейната. „Не всеки се ангажира да работи при нас, коментира Димитрия Папалезова. И заплащането не е основното, което мотивира работещите там, макар, че всеки труд трябва да бъде оценяван адекватно, категорична е тя. За социалната работа човек трябва да има голямо сърце, за което настанените в центъра му отвръщат с любов и искрена признателност.  Съпричастността на общината и множество дарители дават увереност и вдъхват  още по-голямо старание в грижата за хората настанени в услугата.

3412 n 1

Фотоизложба и книга за Света гора представят в муз...
Златен медал за младия физик Петър Попов от ПМГ "Я...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 18 Юли 2024