logologo

 

te max goce delchev banner    pirin imoti 377 100

banner-kino-paradiso

simaks

banner kare-algesa

rollmann 180px

Магнитни гривни за високо кръвно

banner 200 220 2

Брой прегледи на съдържанието: 3463031

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Домът на културата в град Гоце Делчев е построен през 1998 година и от тогава се е утвърдил като най-популярният културен център в града и околностите му.

Наред с народно читалище “Просвета”, това е мястото, което дава облика на културната стратегия на община Гоце Делчев. Сградата разполага с просторна Изложбена зала, в която са били експонирани творбите на едни то най-известните български художници и скулптури. Добре оборудваната Концертна зала пък предоставя най-добрите условия за провеждането на концерти и театрални постановки със своите 600 места и добра осветителна и озвучителна техника.

От 1994 год. към Дома на културата е създадена ДВГ “Усмивка” с художествен ръководител А.Василева. Забавните детски песни и творческа атмосфера привличат множество деца от първи до пети клас с артистични и певчески заложби. Групата успешно се представя на общински и общонационални празници, а участниците в нея завинаги остават верни на сцената и песента. Репертоарът на “Усмивка” е богат и разнообразен, включващ в себе си творчеството на български композитори, както и най-популярните песни за деца от всички краища на света.

За контакти:

тел. 0751/602 81 - директор

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.